Fokus är en sak för experter


Välj fokuseringsmekanism grundat på vilket typ av expert du är och till vad du använder kameran.

För en begränsad tid får du ett fantastiskt erbjudande på en värmekamera! Erbjudandet gäller till den 31.12.2018

För praktiska experter

Fluke TiS40

Fast fokus
För experter som gillar att peka och fotografera för att snabbt få en tydlig bild och de rätta mätvärdena.
18.999 kr
15.999 kr
Ref. 4697051

För grundliga experter

Fluke TiS45

Manuell fokus
För experter som gillar exakt stegvis fokus för kalibrering grundat på specifika mätningsbehov.
23.999 kr
19.999 kr
Ref. 4697060

Vad alla experter uppskattar med Fluke TiS40 och TiS45


IR-Fusion™

IR-Fusion™ Bildkvaliteten betyder allt när det gäller att snabbt analysera infraröda bilder. Du behöver rätt detaljnivå i den infraröda bilden för att identifiera specifika problemområden. Flukes värmekameror i Prestandaserien blandar synligt ljus och infraröda bilder med hjälp av patenterad IR-Fusion-teknik1 för att fånga en tydlig 5MP verklighetstrogen bild av ditt mål. Blanda vid olika förinställda nivåer och lägg till bild-i-bild (picture-in-picture, PIP) för att fånga en otroligt detaljerad hybridbild.

Färglarm

Färglarm En del IR-kameror har valbara färglarm för hög och/eller låg temperatur område för att snabbt påvisa områden som ligger utanför det normala temperaturintervallet. På Flukes IR-kameror visas en bild med synligt ljus med allt inom de höga och låga parametrarna när du genomsöker området med utlösta färglarm. Allt utanför dessa temperaturer visas med infrarött. Den funktionen ger en snabb indikation om var problemen kan finnas så att du kan undersöka dem närmare.

Smarta batterier

Smarta batterier Övervaka batteriladdningen och undvik oväntat tomma batterier med Flukes borttagbara och uppladdningbara litiumjonbatterier. Med en LED-display med fem segment, smidiga och kraftfulla batterier gör det möjligt för användare att enkelt se laddningsnivån.

Fluke Connect™-mobilapp

Fluke Connect™-mobilapp Synkronisera bilder trådlöst direkt från kameran till Fluke Connect-systemet. E-posta bilder till kollegor från fältet för att samarbeta i realtid. Det går även att redigera och analysera bilder och generera rapporter på resande fot.

Hämta den kostnadsfria appen genom att söka efter "Fluke Connect" i Apples eller Androids appbutik.Kontakta mig för att lära mer om TiS40 och TiS 45

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt