Fokusering beror på ekspertene.


Velg fokusmekanisme basert på hva slags ekspert du er og hva kameraet skal brukes til.

I en begrenset periode får du et godt tilbud på termokameraer! Tilbudet gjelder til 31.12.2018.

For praktiske eksperter

Fluke TiS40

Fast fokus
for eksperter som liker pek-og-klikk-metoden for å få et tydelig bilde og riktige målinger raskt.
18.999 kr
15.899 kr
Ref. 4697051

For grundige eksperter

Fluke TiS45

Manuelt fokus
for eksperter som liker presis, trinnvis fokusering for å kalibrere basert på de spesifikke målebehovene sine.
23.499 kr
19.899 kr
Ref. 4697060

Det alle eksperter setter pris på med Fluke TiS40 og TiS45


IR-Fusion™

Bildekvalitet er alt når det gjelder å analysere termografier raskt. Du trenger det riktige detaljnivået i termografiet ditt for å lokalisere spesifikke bekymringsområder. Termokameraer i Fluke Performance-serien kombinerer fotografi og termografi ved hjelp av patentert IR-Fusion-teknologi for å ta et tydelig, virkelighetsnært bilde på 5 MP av motivet ditt. Velg mellom forskjellige, forhåndsinnstilte kombinasjonsnivåer og legg til bilde-i-bilde (PIP) for å ta et utrolig avslørende hybridbilde.

Fargealarmer

På noen termokameraer kan brukeren velge fargealarmer for høy og/eller lav tilsynelatende temperatur, slik at områder som er utenfor det normale temperaturområdet, fremheves raskt. Når du bruker termokameraer fra Fluke til å skanne områder med aktiverte fargealarmer, ser du et fotografi av alt som er innenfor høy- og lavparametrene. Det som er utenfor disse temperaturene, vises termografisk. Denne egenskapen gir deg en rask indikasjon på hvor problemene kan være, slik at du kan gå nærmere inn på disse områdene.

Smartbatterier

Overvåk batteriets ladetilstand og unngå å gå tom for strøm med Flukes utbyttbare og oppladbare Li-ion smartbatterier. De praktiske og kraftige batteriene har LED-visning med fem segmenter, det gjør det lett for brukerne å se ladenivået.

Fluke Connect™ mobilapp

Fluke Connect™ mobilapp overfører bilder trådløst direkte fra kameraet til Fluke Connect-systemet. Send bilder til kolleger med e-post fra felten. for å samarbeide i sanntid. Rediger og analyser bilder og lag rapporter mens du er på farten.

Last ned appen uten kostnad ved å søke på «Fluke Connect» i Apple App Store eller Google Play.Kontakt meg for å lære mere om Tis40 og Tis45

Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.