Tarkennus on asiantuntijoille tärkeää


Valitse tarkennusmekanismi sen mukaan, minkälainen asiantuntija olet ja mihin tarkoitukseen käytät kameraa

Nyt upea tarjous lämpökamerasta rajoitetun ajan! Tarjous voimassa 31.12.2018 saakka

Käytännöllisille asiantuntijoille

Fluke TiS40

Kiinteä tarkennus
Asiantuntijoille, jotka haluavat saada lämpökuvan ja mittaustulokset nopeasti.
1.999 €
1.699 €
Viite 4697051

Perusteellisille asiantuntijoille

Fluke TiS45

Manuaalinen tarkennus
Asiantuntijoille, jotka haluavat tarkentaa lämpökuvan itse, haluamaansa kohtaan.
2.399 €
1.999 €
Viite 4697060

Asiantuntijoiden arvostamat ominaisuudet Fluke TiS40- ja TiS45 -laitteissa


IR-Fusion™

IR-Fusion™ – Kuvanlaatu on ensiarvoisen tärkeää lämpökuvien nopeassa analysoinnissa. Ongelmakohdat voidaan tunnistaa ainoastaan riittävän yksityiskohtaisesta lämpökuvasta. Fluke Performance -sarjan lämpökamerat yhdistävät valokuvan ja lämpökuvan patentoidulla IR-Fusion®-tekniikalla1 hyödyntäen jopa 5 MP:n valokuvaa. Kuvia voi yhdistellä erilaisilla läpinäkyvyystasojen asetuksilla ja kuva kuvassa (PIP) -toiminnolla.

Värihälytykset

Värihälytykset – Joissakin lämpökameroissa on käyttäjän valittavissa olevat korkean ja/tai matalan lämpötilan värihälytykset, jotka ilmaisevat normaalin lämpötila-alueen ulkopuolella olevat alueet nopeasti. Kun Fluken lämpökameroissa on värihälytystoiminto aktivoituna ja tarkistat jotakin kohdetta, näet valokuvana kaiken, mikä on korkeiden ja matalien parametrien välissä. Kaikki näiden lämpötilojen ulkopuolella olevat osat näkyvät lämpökuvana. Tämä ominaisuus kertoo nopeasti, missä ongelma voi olla, jotta voit tutkia asiaa tarkemmin.

Älykkäät akut

Älykkäät akut – tarkasta akun varaustaso ja vältä odottamattomat akun loppumiset Fluken irrotettavilla ja ladattavilla älykkäillä LiIon-akuilla. Kätevien ja tehokkaiden akkujen viisiosaisesta LED-näytöstä käyttäjä näkee helposti akun varaustason.

Fluke Connect™ -mobiilisovellus

Fluke Connect™ -mobiilisovellus – Synkronoi kuvat langattomasti suoraan kamerastasi Fluke Connect -järjestelmään. Lähetä kentältä kuvia kollegoidesi sähköpostiin reaaliaikaista yhteistyötä varten. Myös kuvien muokkaus ja analysointi sekä raporttien luominen onnistuu tien päällä.

Lataa ilmaiseksi etsimällä Apple- tai Android-sovelluskaupasta hakusanoilla Fluke Connect.Ottakaa minuun yhteyttä koskien malleja TiS40 ja TiS45

Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä