Fokusering er en sag for eksperter


Vælg fokuseringsmekanisme ud fra den type ekspert, du er, og hvilken applikation, du bruger kameraet til.

I en begrænset periode kan du få et godt tilbud på et termisk kamera! Tilbuddet gælder til 31.12.2018

Til praktiske eksperter

Fluke TiS40

Fast fokusering
Til eksperter, der ønsker at pege og skyde for hurtigt at få et klart billede og de rigtige målinger.
14.999 kr
12.599 kr
Ref. 4697051

Til grundige eksperter

Fluke TiS45

Manuel fokusering
Til eksperter, som ønsker præcis, gradvis fokusering for at kalibrere ud fra deres specifikke målebehov.
17.999 kr
15.099 kr
Ref. 4697060

Hvad alle eksperter værdsætter ved Fluke TiS40 og TiS45


IR-Fusion™

IR-Fusion™ billedkvalitet er altafgørende, når det handler om hurtig analyse af infrarøde billeder. Du har brug for den rette detaljeringsgrad på dit infrarøde billede for at kunne pinpointe specifikke problemområder. Fluke Performance Serie termiske kameraer blander synligt lys og infrarøde billeder ved hjælp af patenteret IR-Fusion teknologi1 for at optage et klart visuelt billede på 5 MP af dit mål. Bland på forskellige forudindstillede niveauer og tilføj billede-i-billede (PIP) for at fange et utroligt afslørende hybridt billede.

Farvealarmer

Farvealarmer. Nogle infrarøde kameraer giver brugerdefinerbare farvealarmer for tilsyneladende høje og/eller lave temperaturer for hurtigt at fremhæve områder, der ligger uden for det normale temperaturområde. Når du på termiske Fluke kameraer scanner området med farvealarmer aktiveret, ser du et synligt lysbillede af alt inden for de høje og lave parametre. Alt uden for disse temperaturer vises i infrarød. Denne funktion giver dig en hurtig indikation af, hvor problemerne kan være, så du kan dykke ned i disse områder.

Smart batterier

Smart batterier. Overvåg batteriets ladetilstand, og undgå uventet strømtab med Flukes udskiftelige og genopladelige, smart litiumion batterier. Med et fem-segments LED display og praktiske og kraftige batterier kan brugerne nemt identificere ladetilstanden.

Fluke Connect™ Mobil App

Fluke Connect™ Mobil App. Synkroniser billeder trådløst direkte fra kameraet til Fluke Connect systemet. E-mail billeder til kolleger fra marken, så der kan samarbejdes i realtid. Rediger og analyser billeder, og generer rapporter på farten.

Download gratis ved at søge efter “Fluke Connect” i Apple eller Android app butikken.Tag kontakt til mig for at lære mere om TiS40 og TiS45.

Dette er et obligatorisk felt
Dette er et obligatorisk felt
Dette er et obligatorisk felt
Dette er et obligatorisk felt
Dette er et obligatorisk felt
Dette er et obligatorisk felt
Dette er et obligatorisk felt