Fluke 1732- ja 1732 -energialoggerit

Mittaa, tunnista ja arvioi energiankulutusta
ja raportoi siitä helposti

UUDET Fluke 1732- ja Fluke 1734 -energialoggerit helpottavat tärkeiden päätösten tekemiseen tarvittavan tiedon löytämistä.

  • Voit selvittää missä ja milloin laitoksessasi kuluu energiaa, aina pääkeskuksesta yksittäisiin ryhmiin asti.
  • Käytä ja jaa tietoja yhdessä tiimisi kanssa Fluke Connect® -sovelluksen kautta, jolloin voit ylläpitää turvallisia työskentelyetäisyyksiä ja tehdä tärkeitä päätöksiä reaaliajassa.
  • Tarkista sähkölaskusi paikkansapitävyys ja ennakoi mahdollisia tulevia loistehosta tai suuresta kulutuksesta aiheutuvia maksuja.
  • Uuden Energy Analyze -ohjelmiston avulla voit helposti analysoida tietoja ja luoda raportteja sekä verrata useiden eri mittauspisteiden tuloksia eri aikoina ja muodostaa niiden perusteella kokonaiskuvan energiankulutuksesta. Tämä on ensimmäinen askel energiakustannusten pienentämiseen.

Mikä kolmivaiheinen energialoggeri sopii sinun tarpeisiisi?
Lue lisää Fluken energialoggereista

Lue, miten Fluken energialoggerit voivat auttaa mittaamaan energiankulutusta, tunnistamaan epätehokkuuksia ja arvioimaan säästömahdollisuuksia.

Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä
Tämä on pakollinen kenttä

Fluke kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyden suojaa.

UUDET Fluke 1732- ja 1734 -energialoggerit

Fluke 1734 -energialoggerin optimoitu käyttöliittymä

Optimoitu suunnittelu

Fluke 1732- ja 1734 -energialoggereita on helppo käyttää optimoidun käyttöliittymän ja lisävarusteiden sekä kehittyneen, virheellisiä liitäntöjä ehkäisevän automaattisen korjaustoiminnon ansiosta. Energialoggereihin voidaan ottaa käyttöjännite suoraan mittavasta piiristä, joten erillistä pistorasiaa ei tarvita. Katso lisätietoja videolta.

Katso video

Saat käyttöösi enemmän tietoa langattomilla Fluke Connect -moduuleilla ja Fluke 1734 -energialoggerilla

Enemmän tietoa. Parempi tiedonsaanti.

Kerää ja kirjaa automaattisesti mitattuja arvoja ja tarkastele niitä laitteessa, Fluke Connect® -ohjelmiston avulla tai laitoksesi WiFi-verkossa jo tiedonkeruun aikana. Voit vertailla kahta muuta analogista mittausta, kuten lämpötilaa tai painetta, energiankulutukseen nähden lisäämällä järjestelmään langattomia Fluke Connect -moduuleja (vain 1734). Lisätietoja saat lataamalla tuotteen tekniset tiedot.

Lataa tekniset tiedot

Tämä on mallikuva

Helppo raportointi

Fluke Energy Analyze Plus -ohjelmisto tarjoaa helpon tavan luoda hyödyllisiä raportteja. Tehokkaiden analyysityökalujen ja nopean räätälöidyn raportin luonnin avulla voit viestiä löydöistäsi ja ratkaista ongelmat nopeasti, jolloin voit optimoida järjestelmän luotettavuutta ja säästöjä. Lue lisää siitä, miten energiankulutuksen tiedonkeruu ja raportointi voivat hyödyttää sinua, sovellusohjeestamme "Sähkönkulutuksen valvonta".

Lataa sovellusohje