Top

Gemakkelijke en veilige vermogensmetingen in 5 functiesFluke 1736 en 1738 driefase Power Loggers

Maak uw vermogensmetingen zo eenvoudig en veilig mogelijk

Klik op de unieke functies hieronder en ontdek wat zij voor u kunnen doen!

  1. Krachtige software
  2. Voeding uit diverse bronnen
  3. Controle en correctie van uw aansluitingen
  4. Registratie van alle parameters
  5. Flexibele aansluitmogelijkheden voor het beheren van de unit en de verzamelde gegevens

Ontvang meer informatie

Leer meer over veilig en eenvoudig meten met onze power loggers

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
1

Krachtige software

De opgeslagen data dient eenvoudig te kunnen delen en goed begrepen te worden binnen uw organisatie. Het creëren van heldere informatie en rapporten is een hoofdtaak bij het oplossen van problemen of optimaliseren van systeem betrouwbaarheid en energie besparingen.

De oplossing van Fluke

Fluke Energy Analyze Plus Software wordt standaard geleverd bij de Fluke 1736 en 1738 loggers. Een krachtige analyse tool die u gepersonaliseerde rapporten laat maken. Eenvoud in gebruik staat bovenaan, zodat u zich kan focussen op het snel oplossen van problemen en de resultaten snel en helder kan communiceren.

2

Voeding uit diverse bronnen

De unit moet in alle omstandigheden gevoed kunnen worden. U wilt in elk deel van uw installatie kunnen meten, maar er is niet overal een stopcontact aanwezig.

De oplossing van Fluke

Naast de ingebouwde batterij, die als UPS dient, kunnen de Fluke 1736 en 1738 loggers direct uit het meetpunt gevoed worden. Naast de normale aansluitingen hebben zij ook een afneembare voeding.

3

Controle en correctie van uw aansluitingen

Op locatie dient u uw aansluitingen te realiseren in diverse omstandigheden en wilt u de unit zo veilig mogelijk aansluiten. Na het aansluiten van alle meetsnoeren dient u te controleren of alle verbindingen voor spanning en stroom correct zijn. Dit is essentieel om te voorkomen dat u uw aansluiting opnieuw moet doen of dat de meting verkeerd gaat.

De oplossing van Fluke

De intelligente aansluitcontrole-functie in de Fluke 1736 en 1738 analyzers reduceert meetfouten door digitaal uw aansluiting te verifieren en te corrigeren. Dit verlaagt de kans op fouten en maakt het aansluiten makkelijker en veiliger.

4

Registratie van alle parameters

U dient alle relevante data te verzamelen om belangrijke beslissingen te maken over de netspanningskwaliteit en uw energieverbruik.

De oplossing van Fluke

De Fluke 1736 en 1738 slaan automatisch meer dan 500 netvoedingskwaliteit parameters op om meer zichtbaarheid te krijgen in de data die u nodig heeft om uw werk voor elkaar te krijgen. Sla de juiste data op met een snelle grafische set up.

5

Flexibele aansluitmogelijkheden voor het beheren van de unit en de verzamelde gegevens

In veel loggers is het nodig om het opnemen stop te zetten voor het downloaden van data en de logger aan te sluiten via USB naar de PC. Het aansluiten van de unit op locatie moet daarnaast ook heel snel en efficiënt gebeuren.

De oplossing van Fluke

Met de Fluke 1736 en 1738 kunt u rechtstreeks data downloaden naar een USB stick zonder de opname te onderbreken. Of bekijk de metingen op afstand via de Fluke Connect mobiele app en desktop software. U heeft diverse mogelijkheden om te verbinden: via WIFI, USB kabel of USB stick.

Toepassingen
  • Belastingsanalyses: controleren van de capaciteit van een elektrisch systeem alvorens belastingen toe te voegen
  • Energieanalyses: kwantificeren van energieverbruik vóór en na het aanbrengen van verbeteringen, om aan te geven of de toepassing van energiebesparende apparaten verantwoord is
  • Harmonischen metingen: ontdekken van harmonische problemen die kritische apparatuur kunnen beschadigen of verstoren.
  • Spanning en stroom vastleggen: controleren op dalingen, stijgingen en aanloopstromen, die apparatuur laten uitvallen of resetten